Syn Nollaig'a
Pewnie nieliczni z was wiedzą, że Gaudium posiada drużynę narodową, która reprezentuje nas w Prm Confederacion. Nie wiecie pewnie dlatego, że drużyna do tej pory trenowała na dostępnych w Gaudium polach, ale dość tego widoku już mam. Gramy w poważnej lidze, więc i stadion nam potrzebny, tym bardziej jeśli mają u nas grać drużyny innych państw. Zleciłem więc budowę stadionu i mam nadzieję, że zostanie on ukończony przed startem ligi.
stadion ma wyglądać tak
A wybudowany będzie dzięki sprowadzeniu nowoczesnych rzeczy z krajów nam zaprzyjaźnionych.
Arian Klanu Morfius
Yh. Bardzo ładny xD
I wokół drzewa, dopływ tlenu. Bardzo fajny.
Syn Nollaig'a
No widzisz, wszystko mieć będziemy
Syn Nollaig'a
Dziwne to wszystko i niespotykane...
Arian Klanu Morfius
Dlaczego dziwne i niespotykane? xD
Syn Nollaig'a
Bo prócz drewna i kilku żelaznych rzeczy to nic nie mamy.
Ale przyjacióół za granicą mam, więc sprowadziłem
Kieran: - za nie napisanie do mnie na gg jak byłeś.
Papla
Ulala..co za kompleks;D Będziemy mogli powadzić na nim nasze narodowe dyscypliny;D
Syn Nollaig'a
No. Hydra towarzyski z Bizonem Kayakonae przegrała 4:0 było
Gość Zagraniczny
Ważne, że linie są widoczne
Syn Nollaig'a
Hehe.
Szykuj się na wtorkową przegraną
Syn Nollaig'a
Korinie, taka moja propozycja - jako,. że nadal nie umiem znaleźć tych rozgrywek, moze w osobnym dziale na temat sportu zrobić jakąś tabelę z odbytymi i planowanymi meczemi Hydry (+daty i wyniki) ? No i z jakimś linkiem, na jakim moglibyśmy zerknąć (o ile się da) i pokibicować?
Syn Nollaig'a
To są na razie rozgrywki towarzyskie, więc nie ma żadnej tabeli.
Jeśli jakieś mecze widać, a bardziej ich rezultat to tylko tu http://www.xperteleven.com/gameDetails. … 51127&dh=3 . Nie wiem czy Wy to widzicie.
A informowanie o meczach na pewno będzie. Tylko jak liga ruszy chyba za 2 tygodnie
Gość Zagraniczny
A tak przy okazji jeśli któryś z mieszkańców/któraś z mieszkanek Gaudium chce wziąć udział w rozgrywkach to zapraszam
Syn Nollaig'a
Więc po przegranych 4:0 z RKS Arakna Znicz i Bizon Kayakonae oraz 2:0 z Omega Moarrac, przyszła pora na zwycięstwo! Te wysokie było bo 4:0, ale również z nową drużyną. Mimo wszystko Antena Tomorrow pokonana
Przypominam, że to jednak mecze towarzyskie. LLiga ruszyć ma już niedługo
Syn Nollaig'a
Proponuję zrobić tabelę z datami meczy Hydry, drużynami przeciwnymi, wynikami. I ujmować w tym nadchodzące mecze. Może osobny temat na to ?
Syn Nollaig'a
Nie ma sprawy, tylko te mecze na razie są meczami dorywczymi. Ruszymy z tym razem z ligą
Mieszkaniec
Jak patrzę na ten stadion, to sama mam ochotę pograć. Siostrzyczko, masz ochotę na krótki mecz na naszych polach?
Arian Klanu Morfius
Aj, grajcie dzieci, grajcie.
Syn Nollaig'a
Tylko nie zniszczcie murawy, bo jeszcze przegramy we wtorek z gośćmi ze Stołocka
Syn Nollaig'a
Aralii