Gość Zagraniczny
Slava! Nazywam się Daniel Saryoni i jestem obywatelem Mikrosławii Witam Was, obywatele Gaudium
Mieszkaniec
Witam serdecznie Danielu:)
Arian Klanu Morfius
Witaj;)
Miło Cię tu widzieć
Syn Nollaig'a
Jak ma się Mikrosławia ? Ostatnio słyszałem o Was kiedy próbowaliście zjednoczyć się z jakimiś dwoma innym państwami. Mam nadzieję, że kryzys już za Wami ?
Witam w naszych progach
Syn Nollaig'a
Witaj Danielu
Na wstępię chciałbym zaproponować Ci Serpak, nasz narodowy trunek gdyż słyszałem o Waszym kryzysie z trunkiem.
I cóż sprowadza gościa z tak znanego kraju do naszego zacisza?
Gość Zagraniczny
Słowo kryzys wydaje się powoli określać czas przeszły, staramy się jak możemy i przy okazji przygotowujemy się do drugiej rocznicy zjednoczenia Cieszy mnie to, że macie swój narodowy trunek, wszak to wyróżnia mikronację spośród innych tak, jak flaga czy godło
Na pytanie co robię u Was powiem, że intrygowaliście mnie od dłuższego czasu, a to poczucie zaintrygowania podsyciła jeszcze Emma
Macie bardzo ciekawy klimat
Syn Nollaig'a
Aaahhh, tak więc wiem już z kim moja żona dziś się bawiła
Trunek jest nie tyle smaczny i z najwyższej półki co trudny do zrobienia. Poczytaj tutaj: http://www.gaudiumforum.pun.pl/viewtopic.php?id=105
Gość Zagraniczny
Nie bawiła, tylko prowadziła poważne rozmowy dyplomatyczne
Syn Nollaig'a
A wspominała coś o człowieku chcącym zostać jej kochankiem. Cóż skoro nie słyszałeś to ok, ale żony łatwo nie oddam
Syn Nollaig'a
Oj braciszku. A czy kochanek zaraz musi być obcokrajowcem ?
Cieszę się z wizyty tak zacnego mikrosławianina w naszym kraju.
Arian Klanu Morfius
Morf, miałeś się wyśrodkować ale nie przesadzaj:P
To nie on:P haha:P
Syn Nollaig'a
I tak znajdę i za krocze powieszę
Mieszkaniec
Rany , ale się szykuje jatka xD chcesz go wykastrować? xP toż to gorsze od śmierci xD chyba xD
Syn Nollaig'a
Za kobietę zbrodnie popełniać. Chyba umrę z podziwu xP
Arian klanu Kierans
Witam obywatela Mikrosławii, proszę czuć się nie skrępowanym naszymi pogaduszkami, preferujemy otwarty stosunek do mieszkańców Gaudium.
Witamy w naszych skromnych progach.
Arian Klanu Morfius
Ten człowiek SZUKA kochanki:P
Syn Nollaig'a
No szuka bo w Tobie nie znalazł.
<zabiera żonę na piękne widoki>
Arian Klanu Morfius
Gdzie te widoki..? xD
Syn Nollaig'a
No tam gdzie Cię zabieram xD
Papla
Phi ..piekne widoki Morfiusa..dobre;D
Teraz ja się przedstawię.Marlena van Croix. Jest mi niezmiernie miło powtiac gościa zagranicznego tym bardziej z Mikrosławii.Witaj Danielu<podaje rękę i całuje w policzek w geście pokoju>
Oby nasza kraina nie znudziła Cie tak szybko;D