Mieszkaniec
<wjeżdza na łąke , > Widze tutaj całkiem silnych i liczebnych rzemieślników < rzuca im bronie > To będzie wasze początkowe oręże < pokazuje pare podstawowych ciosów > Jak na początek to wam wystarczy ćwiczcie dalej za 2 dni widzimy się znowu! <odjeżdza>
Mieszkaniec
<wjezdza na pole > Witajcie najwyzszy czas popracować nad kondycją niech każdy przebiegnie po 10 kilometrów i wróci . < odjeżdza >
Mieszkaniec
<wjezdza na pole> Witam was macie 3 dni wolnego wykorzystajcie czas dobrze ponieważ potem ostro ćwiczymy <wyjeżdza>
Mieszkaniec
Witajcie . Dzisiaj ćwiczymy kondycje . Niech każdy przebiegnie po 30 kilometrów.
Mieszkaniec
I znowu się wylegujecie . Łapać za swoje oręża i czas sprawdzić co już potraficie .
Mieszkaniec
Nie przypuszczałem, że w tak szybkim czasie uda mi się wyszkolić Was na tak dobrych wojowników. To dobry znak wyprzedzający moje potencjalne zrezygnowanie ze stanowiska Ariana.
Przedstawiam Korinowi jednego z wojów Wolszaz:
W przyszłości tarcze zdobić będzie gryf z herbu Wolszaz i/lub herb całego Gaudium.
Mieszkaniec
Jednak korpus zwiadowców ma ładniejsze wdzianka xD
Syn Nollaig'a
Ale Ci pokazują nogi
Mieszkaniec
Pokazują nogi bo portki im chyba zwinęli,zaraz co im wyfrunie xP
Syn Nollaig'a
Oj, nie przypatrzyłaś się dokładnie - przecież to piękne idealnie dopasowane spodnie skórzane. Ich dopasowanie jest ważne w walce - nie dyndają się jakieś mankiety, kanciki itd Ułatwiają wygodne poruszanie się.
Mieszkaniec
Oj , nie wypada się dokładniej przyglądać xD a swoją drogą szkoda ze ta koszulka jest tak długa xD one całe są tak dopasowane? xD ciekawe,ciekawe
Syn Nollaig'a
Koszulki niestety nie mogą być tak dopasowane, bo musza chronić przed atakami. Większe jest prawdopodobieństwo doznania obrażeń górnej połowy ciała w czasie walki wręcz na stojąco. Jestem przekonany, że jazda konna ma bardziej chronione nogi
Mieszkaniec
hmmm ale ja miałam na myśli te super seksowne spodnie xD,czy one na górze też są takie dopasowane/ xD bo to chyba musi być bardzo niewygodne? xD
Syn Nollaig'a
Keira, są dopasowane, bo jak coś luźno lata w czasie walki to może łatwo być odcięte, a przypuszczam, że zarówno mężczyźni jak i kobiety gaudyjskie nie bardzo by sobie tegoi życzyli
Mieszkaniec
Oj zdecydowanie nie , musicie chronić wasze ''klejnoty'' jeśli nie chcecie aby wasz rod wyginął xD
Arian klanu Kierans
szkolimy wojsko by odparowywali również takie ataki, przynajmniej zwiadowców nie wiem jak to jest w Wolszaz.
Syn Nollaig'a
Dowiemy się na prezentacji w stolicy, szykować się ;p
Mieszkaniec
Już zaczynam sie szykować lekki makijaż i gotowe xD
Arian Klanu Morfius
Uważaj na paznokcie:P
Syn Nollaig'a
Szpilki makijaż xD