Syn Nollaig'a
Mieszkańcy Gaudium, minęły 2 dni od mojej koronacji, więc myślę, że nadeszła też pora na moje słowa do Was. Nie będę zabierał Wam dużo czasu, ale przeczytajcie do końca...
Kto jest z nami od początku wie dobrze od czego zaczynaliśmy i ile mamy teraz. Kto doszedł do nas w trakcie, na pewno się tego domyśla. Jednak mimo to, moim zdaniem, pewnie Waszym też, Gaudium w tym momencie mogłoby być o wiele lepsze. Nie zarzucam nic nikomu, może tylko sobie bo nie przykładałem się wcześniej, kiedy robił to mój starszy brat, ale teraz ja proszę Was, żebyście nie popełniali mojego błędu i pomogli mi pchać kraj w górę. Nie jest Nas zbyt wielu, ale nie liczy się ilość moi drodzy, a jakość. Jakość każdego mieszkańca jest wysoka, każdy mógłby w inną stronę rozwijać Gaudium i o to właśnie proszę z pokorą. Nie bójcie się pytać, robić. Nie bójcie się ukazywać swoich talentów, a w przyszłości zaowocuje to czymś, czego nikt z nas jeszcze nie doznał. Tak naprawdę nie wiem co to takiego, ale chcę się o tym przekonać i myślę, że Wy też. Dlatego stańcie obok mnie i budujcie naszą krainę ku niebu...
Papla
<brawo>
Mieszkaniec
Morfius, robimy wszystko, co w naszej mocy! Bynajmniej ja
Syn Nollaig'a
Tak wiem, szukasz mężczyzny i chcesz dać Gaudium nowych mieszkańców
Syn Nollaig'a
Cieszę się, że nic nikomu nie zarzucasz ;P
Syn Nollaig'a
Nie mam komu i czego
Syn Nollaig'a
Naprawdę ?